Leidsch Dagblad verhuist naar Rooseveltstraat

Het Leidsch Dagblad verlaat Nieuwe energie en verhuist binnen enkele weken naar het gebouw Mediapoort aan de Rooseveltstraat. De 950 vierkante meter tellende redactieruimte aan de 3e Binnenvestgracht staat te huur en is per 1 november beschikbaar. “Onder voorbehoud,” zegt een woordvoerder van verhuurder Portaal: “Want ze mogen best op hun besluit terugkomen”.

mediapoort leidenAan de Rooseveltstraat zag in het verleden de redactie van de weekbladen Het op Zondag en het Witte Weekblad die ook eigendom zijn van de Telegraaf Media Groep. Het op Zondag bestaat sinds afgelopen zomer niet meer en het Witte Weekblad trok al eerder in bij het Leidsch Dagblad. Het pand aan de Rooseveltstraat bleef leeg achter, maar TMG moet er wel nog steeds de huur betalen. Het contract loopt nog door. Dat lijkt dan ook de reden voor de verhuizing die op de redactie in Leiden niet bepaald met gejuich wordt ontvangen.

De directie van TMG-dochter Holland Media Combinatie waar het Leidsch Dagblad onder valt heeft officieel nog niets over de verhuizing bekend gemaakt en was vanmiddag ook niet voor commentaar bereikbaar.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline