Dansen in Leiden met Glennis Grace en George Michael act

Het jaarlijkse feest ‘Dance Xperience’ vindt op 31 oktober weer plaats in het Holiday Event Center in Leiden. De zaal zal overspoeld worden met hits uit de jaren 70, 80 en 90. Ook zijn er live optredens en DJ’s. Zo zijn er optredens van zangeres Glennis Grace en een George Michael coverartiest.

Glennis Grace
Voordat Glennis Grace afreist naar Amerika, zal zij eerst nog een optreden verzorgen in Leiden. Ze zingt deze avond een aangepast swingend repertoire, waarbij de voetjes van de vloer kunnen.

George Michael Act
Het publiek wordt weer helemaal terug gevoerd naar de 80′s and 90′s met deze overtuigende George Michael live act. Deze coverartiest zet een verbluffende imitatie van George Michael neer tijdens Dance Xperience, met al zijn bekende hits.

DJ’s
Dj deejee en DJ Brian ComvaOok zijn er optredens van DJ’s tijdens ‘Dance Xperience’. DJ Brian Comva zal zijn house beats tentoonstellen. DJ Deejee verzorgt een perfecte mix van de krakers uit het Disco en Dance Classics tijdperk. Deejee staat garant voor een geslaagd feestje.

Tickets
Toegangskaarten voor het dansfeestje zijn op de site van Dance Xperience. De tickets kosten 19 euro per stuk. Het feest in Holiday Event Center Leiden begint om 20.30 uur en is afgelopen om 02.00 uur.

Banner (1)

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Rolf Eijgenraam

Je bent nu offline