Leidenaren Martino en Rayano lanceren Pietenlied: Knuffelpiet

Nog een dikke maand en dan is het weer zo ver. Op zaterdag 21 november komt sinterklaas aan in Leiden. Vergezeld van tientallen pieten en ook een optreden van Knuffelpiet. Die laatste speelt nu ook de hoofdrol in zijn eigen videoclip. Leidenaren Martijn de Wolf en Raymon Vermont namen het nummer op en hopen daarmee een positieve bijdrage te leveren aan de discussie rond het maatje van de goedheiligman. Piet moet natuurlijk boven alles een knuffelbare kindervriend zijn.

Martino & Rayano zingen en dansen Knuffelpiet, het Pietenlied.

 

Leidenaren Martino & Rayano maakten een nieuw lied over piet. Zingend en dansend brengen ze zo een ode aan Knuffelpiet.

2015-10-09 19.17.40Met een hapje en een drankje werd gisteravond gevierd dat de videoclip van Knuffelpiet gelanceerd werd.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline