Migrantenorganisaties organiseren avond over opvoeden

1

Het Samenwerkingsverband van Migrantenorganisaties organiseert samen met Kidsclub en LOSA, Leidse Organisatie Surinamers/Antilianen, een thema-avond over Informatie Jeugdhulpverlening op vrijdag 16 oktober aan het Eksterpad in de Merenwijk.

Het is de bedoeling om op deze avond de bezoekers de gelegenheid te bieden om met professionals van gedachten te wisselen over ervaringen met het opvoeden van pubers.

Deskundig advies
Daarvoor zijn verschillende deskundigen van onder andere Centrum voor Jeugd en Gezin, het Sociaal Wijkteam en een ouderbegeleider van de Leidse Hogeschool uitgenodigd om te informeren. Als je interesse hebt kan je ook met deze deskundigen een afspraak maken om je persoonlijk te adviseren. Na het officiële gedeelte is er nog de optie om bij te praten met een hapje en drankje onder het genot van muziek van Mr. T en de formatie Dakka.

Iedereen is op 16 oktober vanaf 19.30 uur welkom in het pand aan het Eksterpad in de Merenwijk. Meer informatie kun je verkrijgen via 06-44481239 of 06-28139555.

Delen

1 reactie

  1. een Leids burger op

    Migrantenorganisaties organiseren avond over opvoeden. Goed initiatief.Staat de thee al klaar en komen “Ome” Job en voormalig straatcoach Diederik ook? Mijn advies:Vooral niet pamperen dus.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Maaike Lek

Je bent nu offline