Programma van Popronde Leiden compleet

1

Het volledige programma van het rondreizend festival Popronde is bekend. Charl Delemarre, Vince Irie en The Homesick treden onder andere op in de Leidse editie van Popronde. Op donderdag 29 oktober klinkt op diverse locaties in de stad live muziek.

Dit jaar viert de Leidse variant haar 10-jarige jubileum. Het festival wordt in samenwerking met Leiden is OPEN georganiseerd. Voor deze editie zijn twee nieuwe locaties aan het festival toegevoegd, namelijk poppodium Gebr. De Nobel en twee podia in Waag Leiden. Het volledige programma is te vinden op de website van de Popronde.

Over de Popronde
De Popronde is een muziekfestival van Nederland. Vanaf donderdag 17 september tot en met zaterdag 28 november reizen 135 geselecteerde bands en acts langs steden door het hele land. Artiesten uit verschillende genres komen aan bod, zoals singer/songwriters, rappers, rockers en producers.

Het festival vormt een belanbgrijke kans voor jonge muzikanten om ervaring op te doen. In de voorgaande edities hebben artiesten als Go Back To The Zoo, Kensington en Birth of Joy meegedaan aan de Popronde. Zij zijn inmiddels doorgebroken tot (inter)nationale faam.

Delen

1 reactie

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Rolf Eijgenraam

Je bent nu offline