Leiden ontwaakt met de reveille

De sporen van een avondje flink feesten waren nog maar al te zichtbaar in de binnenstad, vanochtend vroeg. Nog nauwelijks bijgekomen verzamelden velen zich in alle vroegte bij het stadhuis, terwijl de Keietoeters allerlei vrolijke 3 oktober-liederen rondbliezen. Om zeven uur was het gehele plein gevuld voor de Reveilll-je.

Alle aanwezigen zongen hartstochtelijk mee met het Wilhelmus, Leidens Ontzet en Leiden, Stad Van Mijn Hart. Daarna vertrok de FranciscusBand Leiden met luid geschal richting het Van der Werfpark, gevolgd door een grote stoet mensen.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Je bent nu offline