Koningspaar bezoekt China-bijeenkomst Universiteit Leiden

1

Koning Willem Alexander en Koningin Máxima hebben vanmiddag een bezoek gebracht aan de Universiteit Leiden. Daar woonden ze de bijeenkomst ‘China in Nederland’ bij. De bijeenkomst werd door de universiteit  georganiseerd in aanloop naar het staatsbezoek dat het Koningspaar eind oktober brengt aan de Volksrepubliek China.

 

Delen

1 reactie

  1. Piet Pekelharing op

    De titel van het artikel zou mijn inziens moeten luiden: ‘Echtpaar Van Amsberg-Zorreguieta del Carmen bezoekt China-bijeenkomst Universiteit Leiden’

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline