Station ontruimd na brandje in invalidentoilet

3

Vrijdagavond is station Leiden Centraal enige tijd ontruimd geweest. Door een beginnende brand in één van de winkels in de stationshal ging het brandalarm af. Ook was er een flinke rookontwikkeling. Met een stormram heeft de brandweer de winkel opengebroken om de brandhaard te vinden. Die bleek zich in het invalidentoilet te bevinden. Oorzaak was kortsluiting.

Tijdens de ontruiming van het station werd het treinverkeer niet stilgelegd. In tegendeel. De treinen reden Leiden allemaal voorbij.

Delen

3 reacties

  1. Rob Gerichhausen op

    Klopt niet…al het treinverkeer richting Leiden ( vanuit Amsterdam) werd stilgelegd…over schiphol en haarlem ….na een uurtje wachten in Amsterdam konden we eindelijk weer richting Leiden…

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline