Cultuurmakelaar: “Nacht van Kunst & Kennis uitbreiden naar dag”

De Nacht van Kunst & Kennis mag als het aan cultuurmakelaar Michaël Roumen ligt best worden uitgebreid met activiteiten overdag. De enorme mensenmassa die op het evenement afkomt, kan dan beter worden gespreid. Ook denkt Roumen aan allerlei samenwerkingen met het bedrijfsleven en de horeca.

Reanne van Kleef blikt met de cultuurmakelaar terug op de derde editie van de Nacht van Kunst & Kennis.

Naast uitbreiden denkt de cultuurmakelaar ook dat de prijs van de kaartjes best wat omhoog kan. “Het is nu wel heel erg goedkoop,” vindt Roumen.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline