Geert Keuter studiogast in Cultuur071

Studiogast is organisator van het Theatercafé Leiden. Ook is hij plaatjesdraaier en grafisch vormgever. Daarnaast verzamelt hij mooie woorden zoals ‘expansievat’ en ‘pepersalami’, verder aandacht voor de kunstroute en de nacht van kunst en kennis. Ook te gast is Janet Keukelaar van Print-Art-Read. Geert leest het langste gedicht in de geschiedenis van Cultuur071 voor, het is van Ilja Leonard Pfeiffer. Luister hier de uitzending terug.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Redactie Cultuur071

Je bent nu offline