Leidsch.nu weer gestopt

Leidsch.nu, een website met Leidse nieuwtjes en agendaberichten, stopt er mee. De Leidse ondernemer Trudy Kwik begon begin 2013 met de exploitatie van de site die is gebaseerd op Alphens.nl. Na een jaar deed ze de website van de hand en ging Alphenaar Marco den Boef er mee verder. Die laatste was tot dat moment vooral bezig met Volnieuws, een soortgelijke nieuwssite voor de regio.

Den Boef laat weten weliswaar te stoppen met Leidsch.nu maar via Volmedia de activiteiten in de regio juist uit te gaan breiden. Joost Schravendeel van Alphens.nl krijgt de exploitatie nu dus voor de tweede keer terug. Hij weet nog niet wat er met het Leidse zusje van zijn succesvolle Alphense nieuwssite gaat gebeuren: stoppen, een andere exploitant zoeken of er zelf mee aan de slag gaan.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline