Vrachtwagen rijdt stoep Nieuwe Marnixstraat aan gort

Een vrachtwagenchauffeur heeft zich vanmorgen rond  9.00 uur op de Nieuwe Marnixstraat klemgereden. De chauffeur probeerde zijn voertuig te keren op het grasveld voor het theehuis, maar de vrachtwagencombinatie van enkele tonnen bleef hangen op de stoep en het gras. Er werd veel schade veroorzaakt aan de pas opgeknapte straat.

Een kraan die elders van een bouwterrein vertrok, heeft de vrachtwagen op sleep genomen. Het lukte de vrachtwagen los te krijgen.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline