Overval bij de Hartebrugkerk

3

Er is vanmiddag rond 17.00 uur een overval gepleegd bij de Hartebrugkerk aan de Haarlemmerstraat. Er viel één gewonde bij de overval. De politie is nog op zoek naar één dader. Het signalement: een getinte man van ongeveer 25 jaar. Hij is netjes gekleed en draagt een wit shirt. De man heeft bloed op zijn shirt. Als je tips hebt, bel je met 112.

DSC_9833

Delen

3 reacties

  1. Tja hij wilde ook een paar maagden hebben want als hij een Christenhond ombracht…….de meeste maagden in de hemel zijn oude vrouwen dus…..

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Rolf Eijgenraam

Je bent nu offline