Leiden verwelkomt vluchtelingen met 2500 welkomstgeschenken

Er zijn afgelopen zaterdag 2500 welkomstgeschenken voor vluchtelingen opgehaald bij het evenement ‘Leiden Verwelkomt Vluchtelingen’ op het Stationsplein. Met het verzamelen van schoenendozen met spullen en tassen kleding wilden de organisatoren de vluchtelingen welkom heten. “Het was hartverwarmend om te zien dat mensen zo hun best hadden gedaan”, aldus organisator Jessie Post.

Sommige mensen stonden er al om 10.00 uur ’s ochtends. “Sommigen mensen kwamen met bakfietsen vol met dozen. Er zijn zelfs een aantal klassen langsgekomen met welkomstgeschenken, sommigen van de dozen waren prachtig versierd”, aldus Jessie Post. “Indrukwekkend om te zien dat mensen zich in één week tijd zo hebben ingezet om hier aan mee te werken.”

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Rolf Eijgenraam

Je bent nu offline