Fotografen Internationaal Foto Festival te zien in New York

Voor het tweede jaar op rij wordt het werk van twintig fotografen van het Internationaal Foto Festival Leiden ten toon gesteld op Photoville in Brooklyn, New York in de Verenigde Staten.

Het Internationaal Foto Festival Leiden wordt dit jaar voor de derde keer gehouden in de binnenstad van Leiden. Het Internationaal Fotofestival Leiden heeft als doel beginnende en professionele fotografen een podium te bieden en hierdoor nieuw talent een kans te geven hun werk te tonen aan een groot publiek. Dit jaar, net als vorig jaar, mogen de Nederlandse en Belgische fotografen hun werk ophangen in een van de 12 zeecontainers bij het fotofestival Photoville in New York.

Brooklyn Bridge Park
Photoville is een van de grootste openlucht fotofestivals in Amerika en is tevens ook gratis. Tijdens de editie van vorig jaar liepen de bezoekersaantallen op tot ruim 71.000. Van 10 tot 20 september staan de zeecontainers voor het derde jaar verspreid in het Brooklyn Bridge Park. Met een prachtig uitzicht over de skyline van New York genieten de bezoekers van het aanstormende talenten in de wereld van fotografie.

Internationaal Foto Festival
Van 10 tot 31 oktober vindt in onze eigen binnenstad het Internationaal Foto Festival waar jij de foto’s van de fotografen zelf kan bekijken. Tijdens het Internationaal Foto Festival wordt er een kleine versie van Photoville geplaatst bij de Pieterskerk waar het werk van twintig opkomende Amerikaanse fotografen te bezichtigen is.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Maaike Lek

Je bent nu offline