Nederlands kampioen geeft boks clinic in Leiden en Valkenburg

1

De Nederlands bokskampioen José Medina geeft aanstaande dinsdag boks clinics in Leiden en Valkenburg. Om 18.00 uur bij Kickboxcentrum Leiden en om 20.00 uur bij Fight Club Choices in Valkenburg. De clinics worden georganiseerd omdat de sportvereniging onlangs lid is geworden van de Nederlandse Boksbond.

José Medina is tevens de begeleider en persoonlijke trainer van de eigenaar van Fight Club Choices, Danny Nieuwenhuysen. Zowel boksers als kickboxers zijn welkom bij de clinic.

Proefles

Je kunt je op deze avond inschrijven bij de vechtscholen. Je kan ook via de website contact opnemen en lid worden van Fight Club Choices. Hetzelfde geldt voor Kickboxcentrum Leiden. De eerste proefles is altijd gratis.

Delen

1 reactie

  1. De clinic is om 18.00 uur bij boks en kickboxcentrumleiden, Morsweg 55c1 en de tweede clinic begint om 20.00 uur bij fightclubchoices te Valkenburg, Bloemenlaan 5a dit zijn de goeie gegevens groetjes danny

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Rolf Eijgenraam

Je bent nu offline