Laatste muziekavond in krakerspand SUB071

In het krakerspand Schuttersveld 1-3 vindt vanavond voor de laatste keer een live muziekavond plaats. In het concertzaaltje ‘SUB071’ staat vanavond een programma met 7 muzikale acts. De krakers moeten wijken, omdat het gebouw gesloopt wordt.

Op het programma staan vanavond diverse underground bands. Er zijn optredens van bands Hard Voor Weinig!, Paralympics, Sterk Water, Lifeless Past, Floh Danku en Sugar Coated Mind Bombs. Ook geeft Max Headroom een optreden. Deze band gaf hun eerste optreden in SUB071 en zal na het optreden vanavond, in dezelfde zaal, stoppen.

400 shows

Sinds 2007 bevindt zich een podium in het krakerspand aan het Schuttersveld. Het podium Sub071 organiseerde in de acht jaar dat het bestond zo’n 400 evenementen. Een uitgebreide lijst van de evenementen is gepubliceerd op de website van SUB071.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Rolf Eijgenraam

Je bent nu offline