Feest in de Merenwijk bij Kunst in de Stal Festival

In de Merenwijk is het komende zondag feest. In en rondom de Merenwijkse kinderboerderij vindt het jaarlijkse Kunst in de Stal Festival plaats.

Het is de vijfde editie van het Kunst in de Stal Festival is gevuld met activiteiten. Zo zijn er workshops door onder andere Jeroen Windmeijer, schrijver van literaire triller de Bekentenissen van Petrus, en andere. Volgens Ursula Smeede, organisatrice van Kunst in de Stal, zijn vrijwel alle workshops “met een knipoog naar de boerderij”. Ook zijn er lekkere en leuke dingen te koop op de kunst en cultuurmarkt.


Gemoedelijke Sfeer

Je kan neer ploffen bij het podium van Muziek in de Wei of kijken naar een voorstelling van mobiel theater Geurend Hooi. “Het is een gemoedelijke sfeer en ik denk dat iedereen zich daar prettig in voelt: vertelt Ursula.

Exposities
Ook zijn er exposities van kunstenaars. Onder andere Jeroen van Valkenburg stelt zijn schilderijen ten toon. Jeroen stelde zijn werk eerder dit jaar tentoon op het Kunst in eigen Stal festival, waar de activiteiten zich niet bij de kinderboerderij bevinden maar juist in de Merenwijk zelf.

Het Kunst in de Stal Festival begint zondag 13 september om 11.00 uur. Wil je meer informatie? Kijk dan snel op de website van Kunst in de Stal of op de Facebook.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Maaike Lek

Je bent nu offline