Karavaan door de Stevenshof

Dit jaar organiseren woningcorporaties verspreid door heel Nederland voor het eerst de dag van het Huren in Nederland. Op deze dag krijgt iedereen in Nederland een kijkje in de wereld van woningcorporaties. In Leiden organiseert Portaal een karavaan en activiteiten door de Stevenshof.

In een grote karavaan trekt de groep door de Stevenshof heen langs de huizen van Portaal. Voor en na de wandelingen zijn er op de eerste en tweede locatie activiteiten zoals voorstellingen van PS|Theater, creatieve workshops van Simone van Olst, drumworkshops voor jong en oud en een Klusloket. Ook is er koffie, thee, limonade en wat lekkers aanwezig.

Van 13.30 tot 14.30 staat de karavaan aan het Maartje Offerspad en van 15.30 tot 16.30 uur aan het Alexandrine Tinneplein. Meer informatie vind je op de website van Portaal.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Maaike Lek

Je bent nu offline