Night at the museum in Naturalis

Vrijdag 25 september organiseert Naturalis speciaal voor volwassenen het Naturalis After Dark Festival. Van 20.00 uur tot 01.15 uur wordt het Naturalis omgebouwd tot een groot festival vol live experimenten, jonge wetenschappers, cocktails, stand up comedy en veel meer.

Vanaf 20.00 uur openen de deuren aan de Pesthuislaan en stap je in een wereld voor kunst, science en muziek. Onder andere zijn er interviews, is er hippe muziek, filmpjes, installaties en optredens. Ook de opslagtoren wordt geshowd door verslaggever Steven van der Mije. De stukken staan normaal opgeborgen in de toren maar zijn deze avond van dichtbij te bekijken.

Live science
Het festival is de uitgebreide versie van de shows die Naturalis After Dark regelmatig organiseert. Naturalis After Dark is sinds 2011 het podium van Naturalis voor live science talkshows, flitscolleges en allerlei andere unieke uitjes voor volwassenen.

Meer informatie, de volledige agenda en de ticketverkoop vind je op de website van Naturalis After Dark Festival.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Maaike Lek

Je bent nu offline