Leidse DJ Flor naar finale Kunstbende

Zaterdag 5 september vond de halve finale van de DJ Kunstbende 2015 in Amsterdam. De Leidse Florent Labrujère is pas 13 jaar oud maar mocht een ticket voor de finale mee naar huis nemen.

De jonge DJ zette een geweldige set neer en kreeg veel lovende reacties. In de mix gebruikte hij ook een eigen nummer wat eind oktober wordt uitgebracht door een label in Engeland. Na een strijd werden er acht deelnemers geëlimineerd en de overgebleven vijf dj’s kregen hun ticket voor de finale.

Mysteryland
Na het winnen van de selectieronde, de voorronde van Zuid-Holland en de landelijke halve finale gaat DJ Flor op 26 september in de landelijke finale strijden om de hoofdprijs. Een plek op een van de grote festivals Mysteryland in 2016.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Maaike Lek

Je bent nu offline