Koningspaar bezoekt China-bijeenkomst Universiteit

Donderdag 1 oktober zijn Koning Willem-Alexander en koningin Máxima in Leiden. Zij zullen de bijeenkomst ‘‘China in Nederland’’ bijwonen op de Universiteit Leiden. Op deze manier is het Koningspaar goed voorbereid als zij eind oktober op staatsbezoek gaan naar China .

De Universiteit Leiden is de enige Universiteit waar studenten de opleiding Chinastudies kunnen volgen. Op deze opleiding kan taal en cultuur worden bestudeerd. Koning Willem-Alexander en Koningin Màxima ontmoeten in Leiden vertegenwoordigers die betrokken zijn bij de samenwerking tussen Nederland en China.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Maaike Lek

Je bent nu offline