Inbrekers Stevensbloem op heterdaad betrapt

1

De politie heeft op zaterdagochtend drie inbrekers op heterdaad betrapt op de Stevensbloem in Leiden. Agenten hielden een supermarkt op de Stevensbloem extra in de gaten, nadat er afgelopen weken meerdere keren was ingebroken.

Na een melding zagen agenten drie mannen voor de ingang van de supermarkt staan. Nadat zij een ruit vernielden, gingen de drie de supermarkt in. Daarop zette de politie de omgeving af. Toen de inbrekers zagen dat ze betrapt waren, namen ze de benen.

Twee inbrekers werden in het Stevenspark, achter de supermarkt, aangehouden. De derde dader werd na een korte achtervolging in de omgeving aangehouden. De drie mannen, 17, 17 en 19 jaar en afkomstig uit Den Haag, zitten nog vast. De recherche onderzoekt of de mannen verantwoordelijk zijn voor de eerder gepleegde inbraken in de supermarkt.

Delen

1 reactie

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline