Poging tot inbraak in woning Lammenschansweg

De politie heeft donderdag 3 september om 13.10 uur vier mannen aangehouden op de Koninginnelaan. Zij gingen ter plaatse na een melding van een poging tot inbraak in een woning aan de Lammenschansweg.

De politie kreeg de melding even voor 13.00 uur en hoorde dat er drie personen de Lammenschansweg overstaken in de richting van de Zeemanlaan. Agenten zagen een auto met vier inzittenden rijden vanuit de Van der Waalsstraat, een zijstraat van de Zeemanlaan. Omdat een aantal van de inzittenden voldeed aan het signalement, zijn ze staande gehouden en vervolgens aangehouden.

Het gaat om drie mannen zonder vaste woonplaats van 28, 33 en 41 jaar en een 31-jarige Schiedammer. In de auto die nader werd onderzocht op het bureau werden inbrekerswerktuigen aangetroffen. De politie doet verder onderzoek.

03092015_inbreker_gepakt_ldn_WPF_7723

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline