Popronde dit jaar ook in Waag Leiden en Gebr. De Nobel

Het rondreizende muziekfestival Popronde doet dit jaar 39 steden aan en zal voor de tiende keer in Leiden zijn. Op donderdag 29 oktober zal de Leidse binnenstad volgeboekt staan met gratis live muziek op verschillende locaties, waaronder in het recentelijk geopende Waag Leiden en poppodium Gebr. De Nobel.

Er wordt een nieuwe samenwerking aangegaan met de net geopende Waag Leiden. Dit café/restaurant bevindt zich in het zeventiende eeuwse Leidse Waag. Op deze nieuwe locatie zal onder andere het OOR-podium worden gehost. Op het OOR-podium in Waag zullen Charl Delemarre (bekend van o.a DWDD), The Brahms en het Utrechtse popbandje Sandyland te zien zijn. Naast het OOR-podium is ook een tweede podium te vinden in Waag.

AA Nights en Afterparty in Gebr. de Nobel

Elke laatste donderdag van de maand vinden de AA Nights plaats in Gebr. de Nobel, een evenement voor nieuwe muziek. De organisatie hiervan ligt in handen van het Leidse Smikkelbaard. Zij hebben de handen ineengeslagen met de Popronde. The Homesick, Stöma en TV Wonder vormen hier het programma op 29 oktober. Na het AA Nights programma ook een afterparty plaatsvinden in Gebr. de Nobel.

Over de Popronde

De Popronde is een muziekfestival van Nederland. Vanaf donderdag 17 september tot en met zaterdag 28 november reizen 135 geselecteerde bands en acts langs steden door het hele land. Artiesten uit verschillende genres komen aan bod, zoals singer/songwriters, rappers, rockers en producers.

Het festival vormt een belanbgrijke kans voor jonge muzikanten om ervaring op te doen. In de voorgaande edities hebben artiesten als Go Back To The Zoo, Kensington en Birth of Joy meegedaan aan de Popronde. Zij zijn inmiddels doorgebroken tot (inter)nationale faam.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Rolf Eijgenraam

Je bent nu offline