Leiden krijgt voor Coming Outdag een regenboogzebrapad

7

Waar hij precies komt is nog onderwerp van wat laatste onderzoek, maar dát ‘ie er komt is sinds vandaag zeker. Leiden krijgt een regenboogzebrapad. Dat heeft het college van burgemeester en wethouders vandaag besloten in de eerste vergadering na het zomerreces.

D66-raadslid Galith Mol nam voor de vakantie afscheid van de Leidse gemeenteraad. Ze kon haar nieuwe functie, conrector op een school, niet langer combineren met het raadswerk. Mol vroeg bij haar afscheid aan het college of Leiden niet in navolging van bijvoorbeeld Utrecht, Rotterdam en Maastricht, ook een zebrapad kon overschilderen in de kleuren van de regenboog. En dan wel graag voor 11 oktober want dan is het Coming Outdag. Aldus zal dus geschieden.

Delen

7 reacties

  1. Joost van Wassenaer. op

    Een Leids Burger geeft zijn mening over het zebrapad. Daar kun je het mee eens zijn of niet. Martje is het er niet mee eens, maar haar reactie kan er nog mee door. De echte Leydenaer meent echter het recht te hebben de Leidse burger finaal af te maken! Dat is een ordinaire scheldpartij. Ik vind dat dat niet kan of mag. Daarom verzoek ik de redactie ook om deze reactie te verwijderen.

  2. een Leids burger op

    @Joost
    Lijkt me een prima verzoek. Dat soort figuren zijn alleen maar in staat tot persoonlijke aanvallen, valse
    verdachtmakingen, onterechte verwijten en beledigingen als wat ik zeg hen niet welgevallig is.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline