Overval op woning in Voorschoten

4

In Voorschoten heeft vanmorgen een gewapende overval plaatsgevonden op een woning in de Van Beethovenlaan. Dat meldt de politie. Door snel ingrijpen, kon de politie direct al twee verdachten aanhouden. Een van hen raakte daarbij gewond. Een arrestatieteam kwam ter plaatse en agenten kamden de buurt uit. De omgeving werd afgezet in verband met het onderzoek en de zoektocht naar een derde verdachte. Die werd rond 12.30 uur gearresteerd.

Delen

4 reacties

  1. Goed gedaan politie. Zo willen we het zien. Snel en hard aanpakken.
    Nu maar hopen dat ze niet alleen met een vermaning naar huis gestuurd worden.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline