Leefbaar-adviseur Ton Alblas overleden

alblasOud LPF-kamerlid Ton Albas is op 75-jarige leeftijd overleden. Albas was de afgelopen jaren adviseur van Leefbaar Leiden en later van de Groep Kok. Alblas was al enige tijd ziek. “Adviseur, maar bovenal vriend. We gaan je enorm missen”, zegt Tomas Kok over het overlijden.

Alblas was de afgelopen jaren aan de zijlijn actief in de Leidse politiek. Zo stond hij Leefbaar Leiden als adviseur bij in hun strijd tegen de komst van een islamitisch centrum aan de Ter Haarkade.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline