Burgernet: 58-Jarige Leidenaar vermist

6

Burgernet_logo.jpg

Sinds 14.00 uur vanmiddag wordt de 58-jarige Ruut Boogaard vermist vanaf de Meidoornstraat in Leiden. Boogaard is door ziekte sterk vermagerd en verzwakt. Hij is lopend weg in onbekende richting. Wie de man aantreft of weet waar hij is, wordt verzocht de politie te bellen via 0900-8844.

Ruut Boogaard is blank, 58 jaar, brildragend en hij heeft kort blond haar. Hij draagt een grijze blouse met korte mouwen en een draak op de rug. Ook heeft hij een blauwe spijkerbroek aan.

Update: De man is inmiddels weer bij zijn familie.

Delen

6 reacties

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline