Vier winkeldievegges opgepakt met gestolen kleding

17

winkeldiefstalGistermiddag zijn op in het centrum van Leiden vier winkeldievegges opgepakt die een enorme berg kleding uit verschillende winkels hadden gestolen. Beveiligingsmedewerkers hielden de vrouwen al in de gaten, omdat de vrouwen zich verdacht gedroegen. De beveiligers zagen daardoor dat het viertal meerdere keren heen en weer liep tussen hun auto en diverse kledingwinkels. Daarbij gaven ze ook kleding aan elkaar door. De kleding zat in een tas die, zoals later bleek, geprepareerd was.

De politie werd gebeld en de vrouwen, allemaal uit Rotterdam, werden op de Oude Vest bij hun auto aangehouden. De auto, de geprepareerde tas en de gestolen kleding zijn in beslag genomen. De politie doet verder onderzoek en maakt proces-verbaal op tegen de verdachten. De vrouwen hebben van de twee benadeelde winkels een winkelverbod opgelegd gekregen.

(Foto: Politie Leiden).

Delen

17 reacties

  1. Clémens Koets op

    Geenstijl lijkt me geen erg goede bron en op dit artikel is dan ook het nodige aan te merken. Zo wordt niet vermeld wat de genoemde bijstandsmoeder aan vaste uitgaven heeft en wordt kwijtschelding van gemeentelijke belastingen als inkomen aangevoerd. Daarnaast vind ik zelf winkeldiefstal voor iets anders dan eerste levensbehoeften nooit goed te praten, maar wie de gestolen kleding verkoopt, kan van dat geld natuurlijk proberen in de eerste levensbehoeften te voldoen.

  2. Schrik van de reacties. Sorry hoor: Je hoort gewoon met je ……. van andermans spullen af te blijven!
    Hier is het vergoelijken van diefstal totaal NIET op z’n plaats!

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline