Blikseminslag bij woningen Cobetstraat

9

De bliksem is vannacht ingeslagen bij twee woningen in de Cobetstraat in de Professorenwijk. Met dank aan goed functionerende aardlekschakelaars ontstond er nauwelijks schade. In één van de huizen kwam door de klap een lamp los.

DSC_8211De brandweer heeft de huizen voor de zekerheid wel gecontroleerd.

Delen

9 reacties

  1. Volgens mij heb ik de bliksem die dit veroorzaakte gezien. Het gebeurde rond 0.30 uur. Het was een hele felle met na het blauwe licht ook nog oranje vonken. Ik heb nog nooit zo’n bliksem zo dichtbij gezien.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline