Leidse dichters toeren Benelux door met poëziebus

Een bus met dichters, een week lang toerend door Nederland en België. Vanaf zondag 19 juli start de Poëziebus een reis langs twaalf verschillende steden in de Benelux. Vijftig dichters treden daar op in openbare gelegenheden zoals parken, bibliotheken en musea. Het doel: zo veel mogelijk mensen uit beide landen enthousiasmeren voor poëzie.

Jaap Montagne vertelt over de komende poëzietour door Nederland en België.

Onder de vijftig dichters zijn drie Leidse vertegenwoordigers. De Leidse inbreng wordt verzorgd door oud-stadsdichter Jaap Montagne, popdichter Rik van Boeckel en Martin M. Aart de Jong. Het project wordt mede gefinancierd door crowdfunding. Gisteren sloot de crowdfundingactie: meer dan 7500 euro is opgehaald.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Je bent nu offline