Voordelig naar Nacht van Kunst en Kennis

Op 19 september wordt de Nacht van Kunst en Kennis in Leiden voor de derde keer georganiseerd. Het wetenschaps- en cultuurfestival van Zuid-Holland zal ook dit jaar weer bestaan uit verschillende boeiende sprekers, artiesten en muziek. De Leidse binnenstad zal het decor zijn voor een spannende avond en nacht waarin cultuur en wetenschap voor iedereen toegankelijk wordt gemaakt.

De laatste week voor de verkoop van de Early Bird kaartjes is aangebroken. Met een fikse korting genieten van Bas Haring, Roosbeef, Herman Brusselmans, Mister and Mississippi, Dick Swaab, en meer dan honderdvijftig andere acts? Bestel dan voor 13 juli een kaartje.

Op negen locaties (Academiegebouw, Gebr. de Nobel, Hortus botanicus, Leidse Schouwburg, Museum Boerhaave, Museum De Lakenhal, Museum Volkenkunde, Oude Sterrewacht  en Scheltema Leiden) en op de route kunnen bezoekers vanaf 19:30 uur genieten van muziek, theater, lezingen, experimenten, dans, film, cabaret en meer.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline