Seksisme, Athena’s Angels en Grexit

 

Hoogleraar neurocognitieve ontwikkelingspsychologie Eveline Crone vertelt over seksisme in de wetenschap. Zij heeft met drie andere vrouwelijke hoogleraren het initiatief Athena’s Angels opgericht: een website waarop vrouwelijke wetenschappers hun ervaringen kunnen delen.

 

 

Politiek commentator Kees Boonman vertelt wat de politieke gevolgen zijn als Griekenland de Europese Unie verlaat.

 

 

Redactrice Lotte Koppenrade vertelt over vergevingsgezinde kinderen, beste zanger is beste vader bij nachtegalen en heavy metal-muziek kalmeert en inspireert iemand die angstig is.

 

 

En ze vertelt over de zesde massa-extinctie, kattenfilmpjes die gelukkig maken en micro-tentakels bij robots.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Je bent nu offline