Leidse slager voor derde maal bij top 10 lekkerste spareribs

2

Slagerij Simon van Schaik heeft voor het derde jaar op rij de top 10 van de Spare Ribs Trophy behaald. Juryvoorzitter Marcus Polman overhandigde maandag de bijbehorende prijs aan Van Schaik. De eerste prijs ging naar Keurslager Horst uit Epe.

Polman, bekend van het programma Masterchef, kan erg genieten van goede spareribs: “Goede spareribs zijn een lust voor het oog waar ik heel blij van word. De finalisten vielen op door hun onderscheidende producten, sappige karakters en uitgebalanceerde smaken. Slager van Schaik heeft terecht een plaats in de top 10 bemachtigd.”

Slagerij Simon van Schaik is al ruim een halve eeuw gevestigd aan de Lage Rijndijk in Leiden haalde de afgelopen twee jaar de top drie van de Spare Rib Trophy.

Delen

2 reacties

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Je bent nu offline