Cultuur071 – Live in Concert maakt van Trianon muziekpodium

Op woensdag 8 juli organiseren de redacties van de Sleutelstad FM programma’s Cultuur071 en Live071 de tweede editie van ‘Cultuur 071 – Live in Concert’. De locatie is bijzonder te noemen: de bioscoop Trianon.

De grote zaal zal gaan dienen als concertzaal, waar verschillende Leidse artiesten zullen optreden met het grote filmdoek als decor. In de foyer zijn meer intieme optredens te bewonderen.

Op het podium staat ook dit jaar een keur aan artiesten uit Leiden en omgeving: Glossy Jesus, Damon, Zosja, Songs by Suzy, Swing Lo’, The Jars, het Eurokoor, dj Geert_K, Emma Brown & Carolien Devilee, the Stream en ’t Valies.

Kaarten kosten vijf euro en zijn te koop aan de kassa van het Trianon Theater of online via bioscopenleiden.nl. De avond begint om 20:00 uur.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Je bent nu offline