Tartuffe komt met nieuw lied: Praat Leidsch met me

Het Leidse cabaretduo Tartuffe heeft een nieuw lied uitgebracht. Het is een parodie op dé hit van de afgelopen tijd: Parijs van Kenny B. Het zinnetje ‘Praat Nederlands met me’ uit dat nummer heeft al door het hele land geleid tot alternatieve versies. Zo zijn er ‘Lul Haags met me‘ van Evenblij & Van Eijk, ‘Praat Amsterdam met me‘ van de Ponkers en ‘Praat Rotterdams met me‘ van De Likt. Er is zelfs al ‘Praat Marokkaans met me‘ van Fouad El Amiri.

Nu is er dus ook ‘Praat Leidsch met me’ van Tartuffe.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline