Julius Terpstra (CDA) herkozen als voorzitter CDJA

2

Op het CDJA voorjaarscongres is Julius Terpstra herkozen als voorzitter van de politieke jongerenorganisatie. Dat maakte het CDA-duoraadslid zelf bekend via Twitter.

Terpstra was de enige kandidaat die zich verkiesbaar had gesteld voor het voorzitterschap. Hij ontving 98% van de stemmen.

In een eerste reactie laat Terpstra weten verguld te zijn met zijn nieuwe termijn: “De afgelopen twee jaar waren zeer succesvol voor het CDJA. Ik ben blij dat ik daar mijn steentje aan heb mogen bijdragen. Nu wil ik samen met de partij vol door om de belangen van jongeren te verdedigen. Ook gaan we proberen jongeren nóg meer te interesseren voor politiek.”

Daarnaast wil Terpstra door blijven gaan met het vernieuwen van zowel CDJA als moederpartij CDA. Een van de eerste successen kwam bij de gemeenteraadsverkiezingen in 2014. Toen werden er verspreid over het land veel CDA-jongerenkandidaten in gemeenteraden verkozen. Bij de verkiezingen voor de Provinciale Staten van afgelopen maart hebben diverse CDJA’ers eveneens een zetel weten te bemachtigen.

Delen

2 reacties

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Je bent nu offline