Cultuur071 met Rutger van der Heijden, Dirk van Delft en Maria Smits

1

Luister de uitzending terug van deze morgen. Studiogast is Rutger van der Heijden – boekverkoper bij Van Stockum aan de Breestraat. Ook te gast is Maria Smits, meer informatie over haar project kun je vinden via www.mariasmits.nl en www.projectsonata11000.com. Verder is directeur van Museum Boerhaave Dirk van Delft bij ons, ze ontdekten een nieuwe echte Anthoni van Leeuwenhoek en hij vertelt erover.

Delen

1 reactie

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Redactie Cultuur071

Je bent nu offline