Urban Interest: Renovatie Stevensbloem komt er echt aan

De renovatie van winkelcentrum Stevensbloem gaat echt bijna beginnen. Dat bezweert woordvoerder Jeanette de Bruin van Urban Interest dat eigenaar is van het winkelcentrum in de Stevenshof: “Het is gewoon echt een ingewikkelde puzzel die we moeten maken, maar we zijn bezig met de laatste stukjes op hun plek te leggen.”

De Bruin snapt dat mensen ongeduldig worden nu keer op keer de startdatum verschuift waarop er echt begonnen gaat worden aan de uitbreiding en de renovatie van de Stevensbloem. “Maar,” zo zegt ze ook: “Daarom hebben wij ook nooit zo’n harde datum afgegeven. Juni wordt het. Dat is hard. maar of het 5 of 15 juni wordt, weet ik nog niet. Dat hangt af van de afspraken die de aannemer kan maken met de nutsbedrijven die kabels en leidingen moeten verleggen.”

Die afspraken worden momenteel gemaakt. In de loop van de komende maand zal het werk dan toch echt beginnen.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline