Signatures cultuurweken begonnen

Vanavond gaat ze van start: de Signatures Cultuurweken Leiden. Met negen hoofd-onderdelen, de zogenaamde ‘Signature Pieces’. Bijvoorbeeld Beelden in Leiden, de hofjesconcerten, het eerste lustrum van SummerJazz, het Openlucht Hotel, Schemerstad, Tulpmania, de Museumnacht Leiden, de zomereditie van het Leiden International Film Festival en alweer de derde editie van het literair festival ‘De Leidse Olympus’.

Cultuurmakelaar Michael Raumen vertelt op Sleutelstad 93.7 FM over de cultuurweken in Leiden.

Een terugblik op de Signatures Cultuurweken Leiden van 2014.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline