Navigatiefout leidt tot aanrijding Lammenschansplein

3

Twee personenauto’s zijn gistermiddag bij een botsing op het Lammenschansplein in Leiden zwaar beschadigd geraakt. Bij de aanrijding raakte ook een inzittende van één van de auto’s gewond. Deze is met de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

DSC_3406

De aanrijding is mogelijk ontstaan door de TomTom die ten onrechte aangaf dat er gekeerd moest worden.

Delen

3 reacties

  1. Wat een sukkel (als dit bericht klopt)! Wie gaat daar nou keren omdat je navigatie ‘keer om’ roept?
    Als je TomTom aangeeft dat je het kanaal in moet rijden, doe je dat dan ook?! Mijn TomTom weet het vaak niet goed, op bekende routes zit die er vaak naast, dus is dat ding geen ‘opdrachtgever’ maar een nederige – en soms slimmere – hulp. En wat altijd helpt, is op de kaart vooraf je route opzoeken als je de weg niet kent.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline