Lichaam gevonden bij Hooghkamerbrug

Bij de Hooghkamerbrug over de Korte Vliet is vanmorgen een lichaam gevonden. Of het gaat om de sinds vrijdag 8 mei vermiste Rob Mentink is nog niet bevestigd, maar die kans lijkt groot. Via het Delftse Jaagpad fiets je rechtstreeks van Polderpark Cronesteyn naar de Voorschoterweg waar het stoffelijk overschot nu is aangetroffen. Het lichaam werd ontdekt door een schipper die vorige week damwanden bij de brug had geplaatst. Toen hij vanmorgen wegvoer, kwam het lichaam naar boven.

Zaterdagmorgen zocht de politie nog samen met een speciaal team van de Stichting Reddingshonden Werkgroep in Cronesteyn naar de vermiste Leidenaar. Tevergeefs.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline