Vrouw gewond door tasjesdief

Een vrouw is gisteren in Leiden gewond geraakt, toen een tasjesdief haar op de Broekweg te probeerde te bestelen. Dat meldt de politie via Twitter. De dader probeerde gisteren om 17.30 uur de vrouw van haar tas te beroven, waarbij het slachtoffer ten val kwam. De politie is op zoek naar getuigen.

De politie heeft een signalement van de dader vrijgegeven. Het gaat om een jongen van 12-15 jaar oud met donker blond/bruin haar. De dader droeg op het moment van het voorval blauwe kleding. De tasjesdief reed na de mislukte roof weg in de richting van het Lobeliadal.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Rolf Eijgenraam

Je bent nu offline