Politie Leiden gaat structureel GoPro-beelden online publiceren

4

De Politie Leiden heeft een video op Facebook geplaatst, waarin ze aankondigen GoPro-video’s te publiceren op hun Facebook-pagina. Zoals in het filmpje duidelijk wordt, zit er een kleine GoPro-camera bevestigd aan de helm van een motoragent, waarmee zijn werk wordt vastgelegd.

 

Delen

4 reacties

  1. Dit voornemen van de politie lijkt mij strijdig met de bescherming van de privacy van de overige weggebruikers.

  2. Zolang gezichten en kentekens niet zichtbaar zijn is het prima en niet in strijd met privacy wetgeving.

  3. Nou Gijsma, gooi al uw privé-informatie er maar uit. We willen werkelijk alles van u weten, echt alles. En kom niet aan met ‘dat gaat je niets aan’, want voor u is privacy immers onzin en niet iets waar een mens recht op heeft.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Rolf Eijgenraam

Je bent nu offline