Schuur uitgebrand bij Rhijnzichtweg

2

Gistermiddag is op een terrein langs de Rhijnhofweg een schuur volledig uitgebrand. Politie en brandweer hielden kijkers daarbij op afstand, omdat er mogelijk gasflessen in de schuur zouden liggen die konden ontploffen.

Op het terrein dat op de grens van Leiden en Oegstgeest ligt, lag verder allerlei brandbaar materiaal en ook een hoeveelheid kunstmest. Omdat het terrein niet was afgesloten, is brandstichting niet uitgesloten als oorzaak van de brand.

Delen

2 reacties

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline