Start renovatie en uitbreiding Stevensbloem start over vier weken

3

Opnieuw is er vertraging ontstaan in de planning voor de uitbreiding en renovatie van het verouderde wijkwinkelcentrum Stevensbloem in de Stevenshof. Dit keer gooit een ongelukkig geplaatst transformatiehuisje roet in het eten. Dat staat in het winkelcentrum en moet verplaatst worden voor de verbouwing. Het verleggen van de kabels en leidingen moet door de nutsbedrijven worden gedaan

Wethouder Strijk over de – relatief kleine – nieuwe vertraging voor de Stevensbloem.

Ontwikkelaar Urban Interest heeft inmiddels een aannemer geselecteerd en de werkzaamheden beginnen in de derde week van mei.

Vorig jaar presenteerde Urban Interest de plannen voor de Stevensbloem:

Presentatie_Urban_Interest_d.d._21-1-2014_pdf_02

Delen

3 reacties

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline