40e Singelloop breekt weer alle records

2

5378. Dat was gisteren het aantal deelnemers dat aan de start van de 40e singelloop verscheen. Nooit eerder waren dat er zo veel. Een kwartier na het startschot dat dit jaar werd gegeven door minister Melanie Schultz kwam de eerste loper alweer binnen. Het is Flores Weverling die vooraf al favoriet was op de snelste tijd. Inge Heus kwam als snelste vrouw over de finish.

Zoals elk jaar ging de opbrengst van de singelloop naar het goede doel. Dit jaar waren dat de Aquahortus, Manege Moedig Voorwaarts, de Merel Foundation en Topaz Haagwijk. De instellingen mochten bijna 22.000 euro verdelen.

Delen

2 reacties

  1. Eindelijk na lange tijd weer een wat milieuvriendelijker daad van VVD mevr. Melanie Asfalt Schultz. Gebruik de benenwagen niet de fossiele wagen, de heilige koe van het neoliberalisme. Top hoor, mevr. Schultz!

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline