Buschauffeur Arriva overleden

62

De buschauffeur van Arriva die eind maart bij Leiden Centraal werd aangereden door een lijnbus van het bedrijf waar hij zelf ook werkte, is woensdag overleden aan zijn verwondingen. Dat hebben collega’s van de man aan Sleutelstad laten weten.

De man raakte bij het ongeluk zwaargewond en onderging diezelfde avond nog een spoedoperatie.

Delen

62 reacties

  1. S. Cortenbach op

    Hij is er niet tegen aan gelopen. Hij is aangereden, we hebben de beelden gezien. Laat dat duidelijk zijn.

    • Tja en die beroepschauffeur is ook maar een mens en zal die man nog dagelijks zich het herrineren en kan je dan nog functioneren???

  2. Het is verschrikkelijk wat er gebeurd is met je vader Gerard, Dennis. Laten we dat voorop stellen maar je vader was ook beroepschauffeur en wist dat hij daar niet hoorde te rennen of zelfs te lopen. Hij kende de gevaren maar al te goed.
    De getuige heeft het verhaal van de chauffeur bevestigd.
    Er zijn alleen maar slachtoffers hier, zowel je vader als de chauffeur in de bus.

  3. Hans ten Hoope op

    Heel veel sterkte voor alle nabestaanden, collegas en de chauffeur die de bus bestuurde. Dit is het ergste wat je als chauffeur kan overkomen. Laat de heen en weer berichten over het hoe en waardoor achterwege blijven uit respect voor alle betrokkenen.

  4. Mensen als je niets zinnigs te zeggen hebt, zeg dan niets! Hou het lekker voor je!
    Familie, heel veel sterkte met het grote verlies!

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline