Nieuw muzikaal project van Rémon Beeftink: Marvelious

De Leidse songwriter, zanger en muzikant Rémon Beeftink is druk bezig met een nieuw muzikaal project: Marvelious. Beeftink timmert al jaren aan de weg. Hij maakte deel uit van Karma’s Kitchen waarvan hij leadzanger was. Met die band waren ze destijds bestempeld tot 3FM Serious Talent. In de zomer van 2013 bracht hij zijn eigen debuutalbum ‘Arise’ uit.

She’s So Electric is de eerste single van het nieuwe album van Rémon Beeftink. Het album komt in mei uit, een maand later komt er een vette releaseparty.

Afgelopen zomer dook hij opnieuw de studio in. Uit drang naar vernieuwing. Hij schreef 18 nieuwe muzikale ideeën en tien ervan zijn op zijn nieuwe album terecht gekomen. Omdat de ‘sound’ nogal afwijkt van het werk dat we van Beeftink kennen, besloot hij dat er ook een nieuwe naam voor het project moest komen. Dat werd Marvelious. “Een nieuwe sound, een nieuwe naam en dus ook weer een nieuwe uitdaging,”  zo constateert de Leidse muzikant nuchter.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline